Bu yazımızda oturma izni nasıl alınır, oturma izni almanın yolları, oturma izni alma şartları, oturma izni alma ücreti, oturma izni, özbekistan uyruklu oturma izni, özbekistan izinler, özbekistan ikamet izni, özbekistan oturma izin konularına değineceğiz.
Özbekistan Vatandaşı Oturma İzni Nasıl Alınır ?
Türkiye sınırları içerisinde bir çok Özbekistan uyruklu vatandaş ikamet etmekte ve çalışmaktadır. Özbekistan ve Türkler uzun yıllardır birlik ve beraber olarak iki büyük ülke olmuştur. Özbekistan uyruklu vatandaşlar Türkiye’de ikamet etmekten mutluluk duymakta ve Türkiye’nin ekonomik, eğitim ve turistik yönlerinden yararlanmaktadır. Türkiye bir çok vatandaşın tercih etmekte olduğu ülkeler arasındadır. Özbekistan uyruklu vatandaşlar Türkiye’de ikametine devam edebilmek için oturma izni belgesi alması gerekmektedir. Oturma izni belgesini almak isteyen Özbekistan vatandaşlar Tillo Danışmanlık hizmetlerinden faydalanarak en kısa sürede kaliteli hizmetle birlikte çalışma izni belgelerine sahip olabilmektedir. Oturma izni başvuruları GÖÇ idaresi aracılığıyla yapılmaktadır. Özbekistan uyruklu vatandaşların Oturma izni başvuruları hakkında detaylı bilgi almak ve Oturma izni başvurularında gerekli olan evraklarını öğrenmek için tıklayınız…
ÖZBEKİSTAN UYRUKLU VATANDAŞLARIN OTURMA İZNİ BAŞVURULARINI YAPMAK İÇİN TIKLAYINIZ…
Özbekistanlılara Oturma İzni
Özbek vatandaşların Oturma izni başvuruları randevu sistemine göre çıkmaktadır. Özbekistan uyruklu vatandaşlara yapılan Oturma izni başvurularında uzman kadromuz müracaatın en kısa süreçte sonuçlanmasını sağlamaktadır. Özbekistan vatandaşlarının Oturma izni başvurularında Kira Sözleşmesi ve Özel sağlık sigortası yapılması gerekmektedir. Özel Sağlık Sigortası fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için tıklayınız. Özbekistan uyruklu vatandaşların Oturma izinleri bir ikamete bağlı olarak alınmaktadır. Özbekistan uyruklu yabancı ikamet ettiği adresten değişiklik yaparsa bu bilgilerin bildirilmesi gerekmektedir.
Özbekistanlılara Oturma İzni Ne Kadar ?
Oturma izni elektronik ortamda yapıldıktan sonra yabancının vize durumuna göre harç bedeli çıkmaktadır. Harç bedelleri devlete ödenecek olan bir tutar olup, belirli bankalar aracılığıyla ödenmektedir. Bu bankalar ;